Over mij

Dierencoach of personal coach

Van kinds af aan ben ik omringd door dieren en maken zij mijn leven compleet. Momenteel heb ik de zorg over 1 zwitserse witte herder, Muta genaamd en 1 kater die luistert naar de naam Wulletje. Dieren hebben altijd een hele belangrijke rol gespeeld in mijn leven en ik ben er mij natuurlijk ten volle van bewust dat de samenwerking tussen mens en dier cruciaal is in onze ontwikkeling. Zolang we deze samenwerking zien als een soort wisselwerking  waarbij elkeen wat leert van de andere en er steeds wederzijds respect is, dan kunnen beiden groeien en evolueren.

Ik heb vooral geleerd om het pad met de minste weerstand te kiezen. Leren meegaan met de flow van het leven heeft mij gebracht waar ik nu sta. De vaardigheid om in het Hier en Nu te leven leer ik nog dagelijks van de dieren die mij omringen. Ik ben dan ook heel blij dat mijn innerlijke drang zo groot werd zodat ik niet kon weerstaan aan de roep om met dieren te gaan samenwerken. Dit leidde mij naar de jaaropleiding dierencommunicatie bij Mirjam Diepenbrock aan de Animal Soul Academy. Deze cursus was voor mij een springplank naar de Trust Technique® waar een samenwerking gebaseerd op mindfulness volledig aansluit bij mijn visie. Gepassioneerd, geduldig en gedreven wil ik mensen en hun dieren ondersteunen om de liefdevolle verbinding te creëren die ik al met veel dieren mocht ervaren.

Mijn opleidingen :

  • Jaaropleiding Dierencommunicatie bij de Animal Soul Academy bij Mirjam Diepenbrock
  • Videocourse, Trust Technique bij James French
  • Opleiding Trust Technique Therapeut, level 3 Diploma aan het Crossfields Institute bij James French

Ik ondersteun mens en dier in het creëren van harmonie en gemoedsrust, waar welzijn, gezondheid en een diepe verbinding centraal staan en waar bekomen resultaten steeds van blijvende aard zijn.

Is de oorzaak angst of trauma, overgevoeligheid of innerlijke onrust, het maakt niet uit. Cruciaal is dat zowel baasje als dier geholpen worden en zeker zijn van een blijvend resultaat.

Ben jij, net als ik, een sensitieve dierenbegeleider?
Ook overtuigd dat ik jou en jouw geliefd dier kan begeleiden bij het oplossen van hun gedragsproblemen? Of wil je een coaching samen met jouw dier?

Neem dan onmiddellijk contact op!

In het gewone leven ben ik verder ook Personal Coach.  Sommige noemen het ook lifecoach of bewustzijnscoach. Met een jarenlange ervaring begeleid ik mensen die veranderingen in hun leven willen en niet direct de uitweg zien of  ergens de pedalen zijn kwijtgeraakt.

Hoewel dieren ons puur natuur spiegelen en excellente therapie bieden heeft niet iedereen een viervoeter in huis. Hoe dan ook, ik begeleid mens én/of dier om een ‘happy life’ te creëren. Mijn motto is: ‘Gelukkig zijn is stoppen met vasthouden wat pijn doet en uitreiken naar wat jou gelukkig maakt’. Als ik iemand hiermee kan helpen ondersteunen dan ben ik écht een gelukkig mens.

Wil je meer weten over mijn coachings, dan verwijs ik je graag door naar mijn andere website  https://happylifecoaching.be