Dierenzorg

Dierenoppas en – verzorging aan huis

(Huis)dieren zijn enorm onderhevig aan stress

Wanneer je op reis vertrekt en kijkt voor een gepaste dierenopvang in een hotel of pension, zal je nooit echt voldoende vertrouwen hebben om je dier daar achter te laten. Hoewel de verzorging er meestal wel optimaal is, laat jouw innerlijk gevoel jou weten dat het dier sowieso stress zal ondervinden.

Jouw huisdier komt terecht bij andere dieren, in een vreemde omgeving, bij mensen die minder of niet bekend zijn, enz.  Al deze gevoelens zullen aan jou blijven knagen. Terecht. Jouw lieveling kan immers ziekten oplopen van andere dieren, kan beginnen gedragsproblemen vertonen of ongewenst gedrag overnemen van andere dieren, kan zich miserabel voelen omdat het zijn veilige “thuis” mist… en jij vertrekt niet met een gerust hart op reis. Doe beroep op een dierenoppas aan huis om deze zaken te voorkomen.

Betrouwbare dierenoppas voor een korte of langere periode

Vanuit een gevoel van dierenliefde en juist omdat ik weet dat dieren heel overgevoelig kunnen zijn aan dergelijke situaties wil ik mensen in de omgeving van Bredene helpen om hun dier(en) in een veilige thuisomgeving te houden. Wanneer je dier thuisblijft tijdens jouw afwezigheid, zal het voldoende rust kennen want de leefomgeving verandert niet. Jouw huisdier blijft thuis, waar het zich goed voelt en er komt geen bijkomende stress aan te pas, zoals bvb een kat in een reismand vervoeren. Neen, je dier blijft thuis waar het zich comfortabel voelt en ik kom als dierenoppas aan huis jouw dier(en) verzorgen, voeding geven, voorzien van vers drinkwater, verwennen, knuffelen en spelen. Ook je hond uitlaten of proper houden van de kattenbak horen daarbij.

Ga je weg voor een korte zakenreis, een weekend of voor langere periode, is er een hospitalisatie in het vooruitzicht of wil je er gewoon eens 1 dagje tussenuit waar het dier niet mee kan? Heb je al een dierenoppas aan huis overwogen, maar vind je het toch een brug te ver om iemand die je niet kent in je woning te laten? Begrijpelijk. Het vergt toch wel een flinke portie van vertrouwen want iemand komt zorgen voor je dier in je eigen huis. Logisch toch dat je dan kijkt voor iemand die je kan vertrouwen!

Hondenuitlaatdienst

Ben je eens niet in de mogelijkheid om je hond zelf uit te laten, dan kan je steeds beroep doen op een hondenuitlaatdienst. Ben je tijdelijk niet mobiel, heb je een pup in huis die nog niet lang zindelijk kan zijn of heb je in je drukke agenda geen tijd om je viervoeter de nodige beweging te geven? Dan help ik jou met plezier uit de nood met mijn hondenuitlaatdienst in de omgeving!

Wat de reden ook is, je hond verdient enkel het allerbeste en dit zal hij of zij krijgen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een keuze maken tussen een korte plasjestijd of een langere wandeling. Een vertroeteling krijgt je hond er sowieso bij!

Professionele dierengedragstherapeut

Ik ben een professionele dierengedragstherapeut, lid van de beroepsvereniging KaHot, beroepshalve verzekerd en heb bezit van medische kennis.  U kunt dus met een gerust geweten de zorg over uw dier overlaten aan mij. Hij of zij is volkomen in goede handen én veilig thuis.

Uiteraard volgt er steeds een persoonlijk gesprek voorafgaandelijk aan de gevraagde dienst. Een kennismaking met de eigenaar en het dier zodat je de ‘klik’ kunt voelen. Een goed gevoel is het belangrijkste om de aangeboden diensten te kunnen uitvoeren naar beste vermogen. Jouw dier komt altijd op de eerste plaats!

Ben je op zoek naar een betrouwbare dierenoppas aan huis of een hondenuitlaatdienst in Bredene of omstreken? Heb je specifieke vragen of wensen? Laat het me weten en ik stel alles in het werk om tijdens jouw afwezigheid tegemoet te komen aan al jouw wensen. 

Ik zorg met veel liefde voor jouw dier. Ik zorg voor honden, katten, paarden, ezels, geiten, hamsters, konijnen, … )  Geen enkele reden om thuis te blijven voor je dier(en).  Ze zijn bij mij in goede en professionele handen. 

 

dierenoppas