Scenar Therapie

Scenar therapie … pijnverlichting op natuurlijke wijze

U N I E K    I N    B E L G I Ë

 S C E N A R    T H E R A P I E    B I J    D I E R E N

 

Heeft uw dier last van:

  • lichamelijke klachten?
  • emotionele problemen?
  • chronische ziekten?

Geef uw dier Scenar therapie voor:

  • pijnverlichting en/of volledige pijnbestrijding op natuurlijke wijze
  • gezondheid, zowel mentaal als fysiek
  • welzijn en optimale beweeglijkheid
  • verhoging van immuniteit

Want Scenar therapie:

  • pakt de oorzaak van het probleem aan
  • stimuleert het zelfgenezend vermogen
  • Is geheel zonder bijwerkingen

Neem hier contact op voor meer advies omtrent behandeling met de Scenar.

 

Wat is SCENAR-therapie?

Scenar-therapie is een uitstekende vorm van behandeling voor veel klachten, acuut of chronisch. Scenar stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Scenar is een signaal dat identiek is aan de neurologische signalen van het lichaam. Dit signaal blijkt een positief en gunstig effect te hebben op het lichaam en het evenwicht te herstellen.
Dit signaal werkt op cellulair niveau waardoor diepgaande en langdurige genezing kan plaatsvinden. Het spreekt letterlijk de eigen taal van het lichaam.

Een groot voordeel is dat de scenar methode via de aanmaak van neuropeptiden* het lichaam stimuleert om zichzelf te genezen -> een genezing zonder bijwerkingen.
* Neuropeptiden zijn stoffen die gevormd worden door zenuwcellen én die zorgen voor het goed functioneren van het zenuwstelsel.

 

 

Hoe kan SCENAR uw dieren helpen?

Onze fluffy viervoeters, of het nu werkdieren of huisdieren zijn, lopen hun eigen slijtage op en voelen pijn die we niet altijd kunnen zien. We willen natuurlijk wel dat ze de pijnverlichting krijgen die ze nodig hebben om een lang, gelukkig en gezond leven te leiden. Bij het werken met dieren is het lokaliseren van de bron van problemen moeilijker dan bij mensen. Met de Scenar detecteer en behandel je de juiste probleemzone!

Conclusie:
° Het zet het lichaam aan tot actief zelfherstel
° Het resulteert in blijvende vermindering tot verdwijnen van acute en chronische pijnen
° Het doet de vermoeidheid afnemen of verdwijnen
° Het vergroot de beweeglijkheid waarbij stijfheid afneemt of verdwijnt
° De behandelingsmethode kan zowel zelfstandig gebeuren of samengaan met andere therapieën.
° Enige contra-indicatie is de aanwezigheid van elektronische apparatuur in het lichaam, zoals pacemaker of medicatiepomp. 

Wil je nog meer lezen over Scenar? Lees dan hier mijn blog over Scenar therapie.

Wil je meer advies voor een Scenar behandeling van jouw dier, neem hier contact op.

Frequentietherapie op afstand?

Via een ander TENS apparaatje, namelijk Healy, stuur ik ook frequenties op afstand. Frequentietherapie activeert het zelfhelend vermogen en werkt ook preventief. Ieder orgaan en alle cellen hebben een eigen frequentie, die ervoor zorgt dat ze optimaal kunnen functioneren. Door overbelasting, stress, chronische pijnen enz kan dit evenwicht verstoord worden en ontstaan er klachten. Via een analyse tool krijg ik de behandelmogelijkheden en kunnen de juiste vibraties doorgestuurd worden. Hiervoor heb ik een foto van uw dier nodig.

Tenslotte werk ik al ruim 15 jaar met de biotensor van Dr Josef Oberbach en gebruik deze aanvullend tijdens het werken met dieren.  Bioresonantie therapie is enorm succesvol en de verhalen van pijnverlichting zijn gigantisch.

Verder volgde ik ook de opleiding natuurgeneeskundige gezondheidscoach voor dieren, een holistische opleiding met de laatste nieuwe ontwikkelingen.  Deze combinatie van tools, kennis, jarenlange ervaring met natuurlijke geneeskunde  en aanvoelen kan ik mens en dier in balans brengen, zowel op mentaal als fysiek vlak.

Ik beoefen zelf geen dierengeneeskunde, zoals bepaalt in de wet van 28/08/91.  Ik test alleen op energetisch vlak en geef weer wat uit de testen naar voren komt en eventueel tips om het algemeen welzijn te verbeteren en dus niet bedoeld als voorschrift voor het genezen van ziektes. Een diagnose dient altijd te gebeuren door een dierenarts. De informatie die ik verstrek biedt inzichten en is complementair aan het werk van dierenartsen en sluit aan bij een holistische visie waarbij alles met elkaar verbonden is.

 

Graag vrijblijvend een analyse over de gezondheid van uw dier of meer info nodig op vlak van gezondheid op natuurlijke basis, neem hier contact op.