Healing

Loslaten betekent dat je ruimte creëert voor iets beters.

 

Dieren zijn sterk met hun diepe natuur verbonden, waardoor ze zeer ontvankelijk zijn voor healing. Ze aanvaarden dit proces gemakkelijk omdat het een natuurlijke behandeling is, een overdracht van energie.
Deze healing is geen vervanging voor de klassieke geneeskunde van dierenartsen, maar wel een waardevolle aanvulling. Een combinatie van een gezond fysiek lichaam en emotionele balans is onontbeerlijk voor het algemeen welzijn van zowel mens als dier.

Wat is healing en hoe werkt het?

Ik werd in 2000 geïnitieerd in de tweede graad Reiki, een eeuwenoude Japanse behandelmethode. Ik ging in deze periode door een woelige tijd, maar dankzij behandelingen die ik mezelf gaf, kreeg ik al snel een gevoel van thuiskomen bij mezelf, veiligheid en (h)erkenning.
Reiki is een universele levenskracht energie die d.m.v. overdracht via handoplegging geneest bij ziekten en onbalans. De aanraking van de handen is bedoeld om de helende energie van een hoger niveau naar u over te brengen. Na een behandeling kan je een intense rust en ontspanning voelen.

Een healing is een proces waar het loslaten van oude blokkades gebeurt en waardoor liefde terug vrijuit kan stromen. Healing werkt koesterend en troostend waar nodig, schept ruimte waar beperking is, en geeft zoveel meer dan innerlijke vrede en balans. Een healing is niet zichtbaar, niet tastbaar maar absoluut voelbaar.

Met dergelijke behandeling worden blokkades opgeruimd, alsook 
psychische storingen en welbepaalde ziekteverschijnselen, zodat genezing kan plaatsvinden.

Een kort overzicht van wat een healing kan betekenen:
° het brengt de energie weer in balans,
° geeft je energie bij vermoeidheid en futloosheid,
° helpt blokkades of storende invloeden in het energiesysteem op te ruimen,
° brengt je in een toestand van volledige ontspanning en rust,
° heeft een harmoniserende werking op het gehele lichaam,
° brengt een ervaring van diepe rust en innerlijke vrede,
° energie stroomt beter en negativiteit wordt los gelaten,
° het onderbewustzijn krijgt een positieve transformatie,
° gifstoffen worden verwijderd,
° er komt ruimte voor nieuwe gedachten patronen,
° overtuigingen worden herzien,
° activeert het zelf genezend vermogen,
° stimuleert de eigen levenskracht van mens, dier en plant
° dieper contact met jezelf, …

Is je dier ziek of beroerd, raadpleeg een dierenarts. Een healing helpt vooral op emotioneel vlak en vervangt geenszins een bezoek aan de dierenarts. Uiteraard is het ook niet mogelijk om met healing over leven en dood te beschikken, dus iets wat afsterft kun je met healing niet in leven houden. Dit is ook niet de bedoeling van de natuurlijke kringloop van het leven!

Consult

Wanneer je een healing wenst kan dit op locatie of op afstand. Indien op afstand, bezorg mij een foto waar het dier alleen op staat en de naam van het dier.

De tarieven voor een healing sessie reiki op afstand zijn als volgt:

  • 30 min —> 30€
  • 45 min —> 40€
  • 60 min —> 45€

De tarieven voor een healing sessie reiki op locatie zijn dezelfde, vermeerderd met 0,50€/km en met een beperking van 20 km (dus omgeving Bredene).