Heb jij het ook soms té druk?

Ik weet als geen ander hoe het is om met onnodige stress rond te lopen.  Vaak wil ik duizend en één dingen gedaan krijgen en weet ik niet waar ik best kan beginnen.  Proberen taken voor je uit te schuiven of gewoonweg bepaalde dingen niet doen omdat het gewoon ‘té druk’ is. Het is gemakkelijk om het overzicht te verliezen en te verdrinken in je werk.

We moeten soms hoognodig tot rust komen.  Maar hoe doe je dat? In de huidige samenleving is dit niet zo evident.  Opgejaagd zijn, een job hebben die heel wat uren opslorpt, een huishouden runnen, kinderen voldoende aandacht geven en bijstaan waar nodig, tijd maken voor je hobby, proberen nog wat quality-time te hebben en als er nog wat tijd over is heb je geluk dat je nog kunt genieten van me-time.  Maar vaak geraken we er niet aan toe om voor onszelf dat beetje tijd te gunnen waar we zo naar verlangen en waar we eigenlijk best wel nood aan hebben.

Ben jij opgejaagd? Angstig dat je de helft van je ‘taken’ niet naar behoren kunt uitvoeren? Heb je stress thuis of op het werk? Heb je emotionele, relationele, financiële problemen waardoor je even allemaal niet meer ziet zitten? Weegt het allemaal net iets te zwaar om te dragen? Wat het ook is, bewust in het leven staan kan wonderen doen.  De Trust Techniek die volledig is gebaseerd op mindfulness heeft al voor veel mensen dé oplossing gebracht. Inderdaad, niet alleen dieren hebben baat bij deze techniek!

Het is zo simpel om aan te leren, maar zo doeltreffend. Je ondergaat een complete transformatie en de wereld lacht je weer toe. Ik wil je wel met een knipoog verwittigen dat het toepassen van de Trust Techniek verslavend kan werken. Ja, zo goed voelt het!