Reviews

12 Antwoorden op “Reviews”

 1. Ik had geen enkele connectie met dierencommunicatie maar na een gesprek met Ann was ik wel voldoende gefascineerd om toch eens mee te doen aan een Workshop Dierencommunicatie. Het was, niet enkel voor mij maar voor alle deelnemers, een revelatie. Tot mijn grote verbazing kregen we allemaal heel relevante informatie binnen over de dieren waar we het over hadden, teveel om het af te schuiven op toeval of algemeenheden die voor elk dier zouden kunnen gelden. Twee deelnemers waren er trouwens emotioneel danig van gepakt. Een van die deelnemers, iemand die echt wel heel down to earth is, werd er compleet door weggeblazen en hoe sceptisch ze aanvankelijk ook was geweest, ze was achteraf nog enthousiaster dan ik. Met dank aan de superbe begeleiding van mevrouw Suvée, overigens, die dat allemaal in goede banen wist te leiden. Ik kan het enkel maar aanbevelen.

 2. Dag Ann,

  We zijn dit WE met Marie in een strandhuisje in Cadzand.
  Dankzij jouw wordt dit voor Marie een succes, dan toch tov de vorige verblijven hier.
  Sinds je coaching sessie hebben we met voortschrijdend succes al veel geoefend.
  Intussen voelt Marie steeds vlugger onze ‘in het nu’ emotie aan en meestal lukt het om haar eigen emotie een levels te laten zakken.
  Volledig ontspannen en slapen lukt heel dikwijls.
  Ook ik val in slaap …
  We zien ook dat wanneer ikzelf te vroeg in slaap val het effect stopt bij Marie en ze dan blijft hangen in level 2à3.
  We blijven oefenen want vanuit de bovenste levels starten (te hoog angst-nivo)lukt nog niet.
  Vorige keer is Marie bij aankomst hier de eerste namiddag niet uit haar schuilhoekje ( het toilet) gekomen.
  Nu hebben we de trustmethode toegepast ( wel meer dan uur) totdat ze volledig ontspannen was.
  En onmiddellijk erna is ze op haar gebruikelijke plekje gesprongen, op de rand van het bed met uitzicht op de golven, de meeuwen en de andere honden, en is ze beginnen genieten van alles rondom haar.
  De heel vroege strandwandeling ( enkel in het donker gaat dit voor haar) was eveneens een verademing, voor haar en voor mezelf.
  Ik probeerde in het nu te blijven, geen voorgeprogrammeerde eigen angst of ongelukkig gevoel te hebben wegens alle vorige ervaringen, en zo zijn we totdat het licht werd samen prettig buiten geweest in een voor anders angstige vreemde omgeving.
  Marie zien wandelen en lopen met haar oortjes slap naar voor en de staart hoog en kwispelend is zalig en maakt ons gelukzalig in het nu.
  Heel veel dank .
  Grtjs Anne-Marie, Marie en Ignace

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

five + 10 =