Reviews

18 Antwoorden op “Reviews”

 1. Onze ruin kampt met behoorlijk wat trauma waardoor het soms tot gevaarlijke situaties kon komen vooral aan de hand. Dit zorgde voor toch wel wat stress bij mezelf wat zijn gedrag niet ten goede kwam. Na wat zoek werk in contact gekomen met Ann die ons de trust techniek aanleerde. Doormiddel van de trusttechniek kom ik zelf ook tot rust wat wordt overgezet op onze grote vriend. Nu een aantal weken verder merken we al een groot verschil. We gaan zeker verder aan de slag! Bedankt Ann

 2. Twee maanden geleden kreeg Leentje ( boerenpaard) op haar 14 jarige leeftijd een nieuwe thuis bij ons. Al snel was de klik er met ons 18 jarige pony. Doordat haar hoeven dringend verzorgd moesten worden contacteerden we een hoefsmid die snel kon langskomen. Helaas was dit een slechte ervaring voor haar. De hoefsmid sloeg met de tang op haar. Dit was voor ons Leentje de druppel die de emmer liet overlopen. Het was duidelijk dat ze al heel wat trauma’s had opgelopen. Sinds dit voorval liet ze haar benen niet meer verzorgen (lichte CPL) en liet ze haar niet meer vangen. Het bracht voor ons de nodige stress en dit werd overgebracht op ons Leentje. We zaten in een vicieuze cirkel…
  Hierdoor gingen we op zoek naar hulp en ondersteuning. We vonden dit bij Ann. Ze leerde ons de trust techniek toe te passen. Na een weekje stapte Leentje zonder moeite haar hoefstal in. Ze wandelt opnieuw vol vertrouwen naast ons mee. We zijn dolgelukkig en werken verder aan ons vertrouwen …
  Het is ook super dat Ann nadien nog contact opneemt en ons begeleid. ☺️

 3. Een week geleden zijn we met Ann in contact gekomen en hebben een zoomsessie met haar afgesproken. We hebben de problemen van onze honden Troy en Tessa met haar besproken. Daarna heeft zij in alle rust ons de Trust techniek aangeleerd. Na een week geoefend te hebben met de honden zie ik al verbetering in hun gedrag. Alle escalaties zijn zachter geworden en er heerst nu al meer rust.
  Zo ongelooflijk dankbaar met deze techniek en de manier waardoor wij door Ann begeleid zijn.
  Ga me hier dan ook zeker verder in verdiepen. Veel dank nogmaals Ann!

 4. Ik ben blij Ann te leren kennen en kan alleen maar positieve commentaar geven. Alles wat ze doet is een verrijking. Je wordt geholpen en je krijgt een uitleg met veel kennis. Ik kan alleen maar aanbevelen.

 5. Zo mooi al die positieve reacties
  gaan zeker binnen kort een consult aanvragen.
  Zeker nu bij het lezen dat Ann ook met overleden dieren in contact komt.
  Zijn 2 jaar geleden onze Jack Russel moeten afgeven en we geraken er maar niet over.
  Intussen hebben we nu sedert april een puppy die nu bijna een jaar is een shiba inu .
  Maar ze is nogal angstig om naar de dierenarts te gaan en daarom zouden we ook beroep willen doen op Ann.

 6. Ik kwam in contact met Ann door mijn begeleidster van het adoptiecentrum in Roemenië we hebben 2 mnd geleden een Roemeens meisje geadopteerd met de naam Bella, ze is 5 jaar en heeft 5 jaar in de shelter doorgebracht , toen ze hier aankwam was en is nog steeds een bang wezentje ze lag de hele dag in haar mand maar vooral ze wou onder geen beding een leibandje aan liep weg uit de mand waardoor ze nog nerveuzer werd , algauw zagen we in dat dit in ons eentje niet ging lukken we hebben ondertussen 2 gedragstherapeuten over de vloer gehad die ook niks konden aanvangen met Bella, end off the story dachten wij ze was zo onbereikbaar 😥 toen zijn we bij Ann terechtgekomen een lieve dame die weet waarover ze spreekt ” de trust techniek ” na een online sessie van anderhalf uur met heel veel uitleg zijn we begonnen met onze sessie
  Ann keek mee op de pc en Bella deed het goed alleen vluchte ze nog af en toe uit de mand en de leiband hadden we toen nog net niet aangekregen , ik doe de sessie nu 2 keer per dag zet een zacht muziekje op ( ik word er zelf heel rustig van 😌) je voelt ik kan het eigenlijk niet verwoorden maar Bella en ik zijn dit moment één geen verschil tss mens en hond alleen vertrouwen verbondenheid , en met groot nieuws mag ik vandaag zeggen na de 4 de dag dat ze zonder probleem haar halsbandje over haar kopje liet glijden , wat een overwinning ! Mijn dag kan al niet meer stuk !
  Ik zou de therapie bij Ann iedereen aanraden , het is gezond voor dier en mens ! Wij gaan zeker door met Ann want we gaan stap voor stap en zullen nog voor obstakels komen te staan , maar weten ook dat Ann ons ook daar doorheen zal leiden
  Bedankt Ann 🌺

 7. Ik had geen enkele connectie met dierencommunicatie maar na een gesprek met Ann was ik wel voldoende gefascineerd om toch eens mee te doen aan een Workshop Dierencommunicatie. Het was, niet enkel voor mij maar voor alle deelnemers, een revelatie. Tot mijn grote verbazing kregen we allemaal heel relevante informatie binnen over de dieren waar we het over hadden, teveel om het af te schuiven op toeval of algemeenheden die voor elk dier zouden kunnen gelden. Twee deelnemers waren er trouwens emotioneel danig van gepakt. Een van die deelnemers, iemand die echt wel heel down to earth is, werd er compleet door weggeblazen en hoe sceptisch ze aanvankelijk ook was geweest, ze was achteraf nog enthousiaster dan ik. Met dank aan de superbe begeleiding van mevrouw Suvée, overigens, die dat allemaal in goede banen wist te leiden. Ik kan het enkel maar aanbevelen.

 8. Dag Ann,

  We zijn dit WE met Marie in een strandhuisje in Cadzand.
  Dankzij jouw wordt dit voor Marie een succes, dan toch tov de vorige verblijven hier.
  Sinds je coaching sessie hebben we met voortschrijdend succes al veel geoefend.
  Intussen voelt Marie steeds vlugger onze ‘in het nu’ emotie aan en meestal lukt het om haar eigen emotie een levels te laten zakken.
  Volledig ontspannen en slapen lukt heel dikwijls.
  Ook ik val in slaap …
  We zien ook dat wanneer ikzelf te vroeg in slaap val het effect stopt bij Marie en ze dan blijft hangen in level 2à3.
  We blijven oefenen want vanuit de bovenste levels starten (te hoog angst-nivo)lukt nog niet.
  Vorige keer is Marie bij aankomst hier de eerste namiddag niet uit haar schuilhoekje ( het toilet) gekomen.
  Nu hebben we de trustmethode toegepast ( wel meer dan uur) totdat ze volledig ontspannen was.
  En onmiddellijk erna is ze op haar gebruikelijke plekje gesprongen, op de rand van het bed met uitzicht op de golven, de meeuwen en de andere honden, en is ze beginnen genieten van alles rondom haar.
  De heel vroege strandwandeling ( enkel in het donker gaat dit voor haar) was eveneens een verademing, voor haar en voor mezelf.
  Ik probeerde in het nu te blijven, geen voorgeprogrammeerde eigen angst of ongelukkig gevoel te hebben wegens alle vorige ervaringen, en zo zijn we totdat het licht werd samen prettig buiten geweest in een voor anders angstige vreemde omgeving.
  Marie zien wandelen en lopen met haar oortjes slap naar voor en de staart hoog en kwispelend is zalig en maakt ons gelukzalig in het nu.
  Heel veel dank .
  Grtjs Anne-Marie, Marie en Ignace

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig − 18 =