Reviews

10 Antwoorden op “Reviews”

 1. Dag Ann,
  bedankt voor het verslagje van onze Luna, ik herken ze daar helemaal in.
  Deze mooie woorden zullen voor ons een troost zijn, wanneer we het moeilijk krijgen!
  Super bedankt!
  Mvg
  Linda

 2. Lieve Ann,

  Wij willen jou heel hartelijk en warm bedanken om Milo te ontvangen, en contact met hem te maken en naar ons toe te vertalen welk verhaal en boodschap Milo had. Het klopte helemaal, de druk die Milo’tje in de nek voelde was dat hij wilde gaan spelen met de paardjes en klein veulentje in de wei. De moeder wilde haar veulen beschermen en sloeg met de voorpoot recht op Milo’tje zen nekje. Vandaar zijn verwarring omdat het zo snel is gegaan. Het feit dat hij gelukkig is op zijn nieuwe boerderij was voor ons van groot belang, de koop ging pas door als de houding van Milo positief was, anders niet. Wij keken naar hem en niet alleen voor ons doeleinde. Milo niet gelukkig , wij ook niet. Ik hoop dat hij het gevoel heeft dat we na het ongeval nog alles hebben gedaan, we hebben hem nog gereanimeerd met mond op mond beademing, in spoed naar de dierenarts gereden, en daar kwam het bevestigend antwoord dat hij heengegaan was. Onze wereld stortte in op ons nieuw paradijsje, zijn paradijsje. Had het antwoord van Milo’tje negatief over de boerderij geweest zouden we het verkocht hebben voor zijn rust maar nu weten we dat we zijn paradijsje moeten eren en hem. Nu is het moeilijk voor ons te praten , ons hart bloed en kunnen niet praten van verdriet.

  Liefs, warme groet en knuffel en een dikke dank je wel ❤️❤️❤️??????

 3. Ann,

  Je kan niet geloven hoeveel deugd het mij doet om dit te lezen.Ik kan je niet genoeg bedanken.

  Warme groeten,
  Annemie Claus

 4. Lieve Ann,

  Dankjewel voor je lieve, competente en zo gewaardeerde hulp die je bood! Het heeft ons (Martijntje en mij) zo geholpen! Dat kan ik niet duidelijk genoeg maken.

 5. Dank je Ann om via skype de trust techniek aan te leren op Raksha en Jack. Het was een zalige ervaring zowel voor de honden als voor ons. Ik heb het nogmaals toegepast deze avond en je zag haar zo tot rust komen en viel in slaap. Nu gaan we verder met de basis techniek om deze uit te breiden binnen enkele weken bij het uitvallen aan de lijn. Ikzelf kwam ook tot rust. Ik ben dankbaar??

 6. Dank je Ann , om ons de trust healing aan te leren en toe te passen op Elroy
  We zagen hem zo uit de stress naar de gemoedsrust gaan toen jij het voor toonde
  De voorbije nacht hoorde hij weer iets en de techniek direkt toegepast en ons ventje legde hem direkt weer neer om zalig verder te slapen
  Het is nu aan ons om verder te werken ermee en Elroy een leven zonder angst en stress te kunnen geven
  Nogmaals dank jewel en een dikke poot van Elroy

 7. Een prachtige ervaring mogen beleven bij het contact met Olaf. Mijn Olaf is plots wegens een ongeval komen te overlijden. Ik heb toch antwoorden gekregen op de vragen waar ik mee zat en ben Ann daar heel dankbaar voor. Nu kan ik mijn verdriet verder verwerken. Ik mis Olaf nog iedere dag en af en toe lees ik nog eens het verslagje over het contact met Olaf, daar haal je wel troost uit.
  Ik ben Ann heel dankbaar voor deze kans!
  Het ga je goed Olaf, op een dag zien we elkaar terug en laat ik je nooit meer los!

 8. Zo’n mooie ervaring gehad. Dankjewel Ann om met onze Flor in contact te komen. Je was een prachtige ziel, we hebben alles gedaan wat we konden, en kunnen ons verdriet nu ook beter plaatsen. Het waren net geen 15 intense jaren dat je bij ons was… Jij was klaar om te gaan… Rust zacht lieve schat…
  Je baasjes

 9. De techniek mindfulness voor dieren werd ons op een aangename en rustige manier aangeleerd door Mevr. Ann Suvee tijdens een sessie die 1u30 duurde. Wij hopen de vertrouwensband met ons geadopteerde huisdier op die manier te verdiepen. De cursus is zeker aan te bevelen voor getraumatiseerde dieren of bij ongewenst gedrag.

 10. Een super mooie ervaring, bedankt Ann voor de vele nuttige tips.
  Een echte aanrader voor dieren met gedragsproblemen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nineteen − 17 =