Mijn visie

Mentale en fysieke gezondheid op basis van natuurlijke middelen stond centraal in mijn opvoeding. Mijn beide ouders brachten mij groot met hun kennis en wijsheid over de geneeskracht die de natuur ons te bieden heeft. Het zit bij mij zo ingebakken dat ik tot op vandaag leergulzig ben om mijn kennis steeds meer uit te breiden zoals het spreekwoord zegt: ‘Never stop learning because life never stops teaching’.

Mijn kennis en jarenlange expertise wil ik inzetten om jou en je dier weer in balans te brengen, op natuurlijke wijze en in verbondenheid. Ik volg helemaal de holistische aanpak van genezen. Vaak zijn er meerdere lagen die moeten worden bekeken om zo de beste resultaten te bereiken. De kern van gedragsproblemen bij dieren is altijd terug te brengen tot angst, stress en/of pijn. Niet alleen kennis, vaardigheden, opleidingen en ervaring maar vooral bewustwording waar en waarom het ‘probleem’ opduikt zijn erg belangrijk. Ik ga graag op zoek naar de onderliggende oorzaak zodat er een doeltreffende en langdurige oplossing kan gevonden worden. Rekening houdend met het ritme van het dier, het karakter, de eigenheid, de gevoeligheid en het zelfgenezend vermogen wil ik jou de ondersteuning bieden om tot prachtige resultaten te komen.

Het is niet langer nodig om ten einde raad te zijn. Je staat er niet alleen voor.

  • Jou zien groeien in een mooie diepe verbinding met je dier,
  • jou motiveren om het beste van je dier naar boven te halen,
  • jou begeleiden en uitreiken naar de best mogelijke resultaten, is voor mij puur geluk.

 

Dieren geven ons onvoorwaardelijke liefde.
Ze stellen geen vragen en ze vellen geen oordeel.
In tijden van verdriet zijn zij de beste therapeuten.
Ze leren ons genieten in het hier en nu.
Ze tonen dat we speels mogen zijn en ook dat rust nemen soms noodzakelijk is.
Kortom, het zijn prachtige wezens en ik voel mij gezegend om met hen samen te werken.
​Dieren vertellen ons zoveel door hun reacties en manier van Zijn.  Als we onze relatie met hen verdiepen en met hen communiceren, komen we tot inzichten.
Ze spiegelen ons als het ware.  Ze coachen ons – puur natuur – en geven ons feedback over hoe we omgaan met hen, onszelf en anderen.
​Levensvreugde, harmonie, zelfvertrouwen, energie, vastberadenheid, zelfbewustzijn, respect, empathie … kwaliteiten die je ervaart in het bijzijn van dieren.

Sta je bewust in het leven en wil je met je dier een diepere verbinding?
Zoek je een liefdevolle begeleider, die op gelijkwaardige manier gepaste oplossingen aanreikt?

Of heb je een vraag? Klik hier.