Genees jezelf met de kracht van de natuur.

De aandacht voor de natuur en wat deze ons te bieden heeft groeit dagelijks. Steeds meer mensen maken de keuze om meer natuurlijk te leven en dat is een mooie vooruitgang. Onze voorvaderen kenden de oneindige geneeskrachtige werking van planten en kruiden maar door de opkomst van de farmaceutische industrie werd deze kennis opzijgeschoven. We zijn echter op een keerpunt beland waar de honger naar kennis van vroeger over kruiden en planten weer groter wordt.

Kruidengeneeskunde voor mens en dier maakt gebruik van de kracht van planten, bloemen en kruiden als geneesmiddel. De geneeskunde met planten is zo oud als de mensheid. De grootste, meest volmaakte en beste apotheek van de aarde is de plantenwereld, met een onuitputtelijke rijkdom aan voedende, versterkende en genezende stoffen.

Gezond het hele jaar door met de kracht van de natuur

In de natuur vinden we alles wat ons lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. Misschien is je interesse voor natuurlijke geneeskunde recent gewekt of misschien heb je al enige kennis en ervaring. Of misschien zocht je bepaalde zaken op het internet en vond je door de bomen het bos niet meer.

Is de beste optie dan niet om het te leren van iemand met tonnen ervaring? Mijn hele leven stond en staat helemaal in het teken van gezond blijven én genezen met de kracht van moeder natuur. Het werd mij met de paplepel meegegeven. Ik nam in mijn hele leven nog maar 1 keer antibiotica en als ik me ziek voel of ergens pijn ervaar grijp ik naar middelen uit de natuur.

Speciaal voor jou heb ik mijn jarenlange ervaring, beste tips, weetjes én eenvoudige recepten gebundeld in een 2-delig boek: de magie van Natuurlijke geneeskunde. 

Dit boek is zowel beschikbaar in digitale vorm als in een prachtig gedrukt exemplaar, zodat je zelf kunt kiezen hoe je het liefst wilt lezen en ervan wilt genieten.

Met dit boek kan jij je eigen apotheek en E.H.B.O. kit samenstellen en leer je:

  • preventief je weerstand versterken,
  • je lichaam ontgiften,
  • gezond de winter doorkomen,
  • je immuunsysteem en je energiepeil boosten,
  • slapeloze nachten en andere kwaaltjes zelf overwinnen.

Je krijgt waardevolle inzichten, eenvoudige recepten én goed bewaarde geheimen om ziekten op natuurlijke wijze te genezen.

Met dit boek krijg jij toegang tot belangrijke informatie om jou, je gezin en/of je dieren in topvorm te krijgen en te houden.

Je maakt er kennis met vele soorten geneeskrachtige kruiden en andere natuurlijke middelen die boordevol stoffen zitten die de gezondheid van het lichaam ten goede komt.

Je leert het gebruik van geneeskrachtige kruiden en planten integreren in je dagelijks leven en/of in dit van je dier. Op die manier verbeter je de gezondheid én de levenskwaliteit.

Een onmisbare schat aan kennis en wijsheden over de geneeskracht van etherische oliën, hydrolaten, bloesems, tincturen, elixers, zalven, kompressen en veel meer. Je krijgt eenvoudige recepten waar je mee aan de slag kan om lichaam en geest gezond en in balans te brengen én te houden. Zelfgenezing ligt binnen handbereik en jouw vitaliteit zal vanaf nu jouw grootste rijkdom zijn.

Heb je graag persoonlijk advies bij het krijgen van een optimale gezondheid, neem hier contact op en dan help ik jou en/of je dier.