Ben jij al bekend met colloïdaal zilver? Het is een excellent product dat kan ingezet worden voor mens en dier. Zelf gebruik ik het al vele jaren en ook voor mijn dieren.
Colloïdaal zilver is een antibioticum zonder bijwerkingen!
Colloïdaal zilver is eigenlijk al eeuwenoud in gebruik. Begin 1900 werd het ingezet in de bestrijding tegen o.a. virussen, bacteriën, parasieten en schimmels. Hoewel het destijds te duur was voor velen is het toch succesvol gebleken bij meer dan 650 aandoeningen. Het zilverwater is nu terecht aan een comeback bezig.
De amerikaanse M. Paul Farber is arts en wetenschappelijk onderzoeker. Door de ziekte van lyme die hem bijna fataal werd, kwam hij op het spoor van colloïdaal zilver. De behandeling met reguliere antibiotica leverde hem candida schimmelinfectie op. Hij behandelde zichzelf met colloïdaal zilver en genas van de ziekte van lyme én van de candida. Hij is ook auteur van ‘The Micro Silver Bullet’. Het boek bevat een rijkdom aan informatie die door elke arts, dierenarts, therapeut en geïnteresseerde zou moeten gelezen worden.
Bij gebruik van colloïdaal zilver is er binnen 24 tot 48 uur resultaat te verwachten.
Waarvoor colloïdaal zilver gebruiken?
Colloïdaal zilver is vooral gekend om zijn zuiverende werking en wordt o.a. gebruikt voor het schoonspoelen van snij- en schaafwondjes of het schoonmaken van oren en ogen. Maar zilverwater wordt voor veel meer klachten en kwaaltjes ingezet. Zoals ik eerder al vertelde is het een antibioticum en helpt het naast de bestrijding van infectieziekten zoals o.a. bacteriën en virussen ook bij huidaandoeningen zoals schilfers, eczeem, acné, psoriasis en gordelroos, insectenbeten, schimmelnagels en alle andere vormen van schimmels. Het werkt kalmerend en jeukstillend.
Bovendien geeft zilverwater je afweersysteem een mooie ondersteuning en het helpt ook je darmflora gezond maken zelfs tijdens gebruik van antibiotica. Het heeft geen interactie met medicijnen, is volledig natuurlijk, bevat geen belastende stoffen en beschadigt de lichaamseigen cellen niet. Niets dan voordelen dus.
Echter, om succes te garanderen is het belangrijk dat je je goed aan de dosering houdt. Natuurlijk verschilt dit per dier/persoon en kun je het product op verschillende manieren toedienen. Denk hierbij aan opbrengen, sprayen of in laten nemen. Er wordt aangeraden om per 10 kilo lichaamsgewicht 4 tot 10 druppels in de keel te druppelen of in het drinkwater te doen. Voor dieren mag het ook onder het eten gemengd worden. Dit kan twee keer daags gedaan worden.
Maak jij je zorgen om je eigen gezondheid of die van je trouwe viervoeter? Neem dan altijd contact op met een natuurarts/dierenarts.
Wat is colloïdaal zilverwater eigenlijk?
Colloïdaal zilver is een vloeibare substantie, bestaande uit minuscule zilverdeeltjes in puur gedistilleerd water. Bij aankoop van colloïdaal zilverwater moet je er zeker op letten dat de producten 100% natuurlijk zijn, zodat ze zowel inwendig als uitwendig kunnen gebruikt worden. Indien het colloïdaal zilver niet goed is gemaakt kan het zijn dat je na verloop van tijd een blauwe huid krijgt. Echt waar!!
Kies voor goede kwaliteit
Veel verkopers van colloïdaal zilver bieden wel zilverwater aan, maar ze zouden het eigenlijk niet zo mogen noemen.
Een van de uiterlijke kenmerken waar je zuiver zilverwater aan kan herkennen is de kleur. Wanneer colloïdaal zilver van goede kwaliteit is, heeft het water een amberachtige kleur. Als de vloeistof een waterkleur heeft, bestaat het product uit ionisch zilver of zit er soms zelfs helemaal geen zilver in. Veel producenten verkopen ionisch zilver als colloïdaal zilver. De samenstelling van deze producten bestaat uit maximaal 10% echt colloïdaal en minimaal 90% zilverionen. Deze producenten beweren dan ook dat het zilverwater er uit moet zien als helder water. Helder klopt, maar waterkleur niet. Als het product helder en kleurloos is, is er sprake van ionisch zilver.